Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco většina hvězd StarDance si vždy pochvaluje, jak jim jdou kila dolů, herečka Miluška Bittnerová (46) přibírá. Od začátku tréninků má nahoře dvě kila. "Asi jsem jediný soutěžící, který ve StarDance přibral. Všichni říkají, že jsou to svaly. Tak doufám, že jo. Nejím víc, jen se víc hýbu," řekla Super.cz Miluška, která ale jediná není. I její kolegyně Jana Plodková se svěřila, že přibrala.

"8. října nás čeká první kolo. To můžu mít třeba další dvě kila nahoře. Sice budu veliká, ale budu svalnatá. Pak se můžu živit jako stěhovák," smála se Miluška. "Kostýmy se přešívat nemusí, na objemu to znát není, tak dobrý," dodala se smíchem na Psím dni Prahy 13.

Tanec si užívá, ale zatím je to prý pro ni neuvěřitelně náročné. "Obávám se, že z mého kachního stadia, což bylo tři týdny zpět, jsem se moc neposunula. Stále tančím jako kachna. K tomu mám duck face, protože tak se tvářím, když jsem naštvaná, že mi něco nejde, nebo když přemýšlím, což se taky děje. Ale kachna začíná mít rychlejší nohy," dodala vtipně herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám