Hlavní obsah
Článek

Nejrychlejší muž planety Usain Bolt (30) se minulý týden po několika prohýřených nocích v Riu a Londýně, kdy pokaždé skončil s jinou slečnou, a to ne pouze u divokého tance, vrátil na svou rodnou hroudu. Moc dlouho se ovšem nezdržel, z Jamajky jen vyzvedl svou přítelkyni Kasi Bennet a zřejmě na omluvu ji vzal na snovou dovolenou na ostrov Bora Bora.

Právě její jméno bylo během Boltovy milostné aféry s brazilskou studentkou hojně skloňováno, ale už tehdy sestra devítinásobného olympijského vítěze předvídala, že se Kasi s Usainem nerozejde, na to se prý až moc milují... Naopak naznačila, že vztah směřoval k zásnubám. A kdy jindy si to žehlit u zhrzené partnerky na důkaz lásky diamantovým prstenem než po takovém průšvihu?

Pro Bolta, který krátce po triumfu na olympiádě slavil i třicetiny, vše dopadlo dobře. Naznačuje to alespoň jeho fotografie na Snapchatu, na níž jsou vidět spolu zřejmě na nějaké lodi s květinami kolem krku a nápisem „Řekla ano“. K jinému snímku své partnerky pak Usain připsal: „Jediná osoba, na jejímž názoru záleží.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám