Hlavní obsah
Článek

Některé české celebrity si z Pevnosti Boyard odnesly jen pár modřin, ale Vendula Pizingerová (52) si z Francie málem přivezla nechtěný suvenýr. V její podprsence se totiž zalíbilo švábům.

Jediná dámská posila druhého soutěžního týmu při natáčení adrenalinové soutěže prožila trauma jako z té nejhorší noční můry. Jakožto příslušnice něžného pohlaví vyfasovala odpudivý úkol, jaký si před ní vyzkoušela i Kristýna Leichtová (38). S otcem Furou se musela spojit skrze telefonní budku plnou nejrůznější havěti.

Vendula ale není žádná citlivka a v soutěži, kde se hrálo o finanční podporu pro její nadační fond Kapka naděje, vytrpěla všechny nepříjemnosti. Natáčení nevzdala ani ve chvíli, kdy se jí kolem hlavy omotal had. Utrpení pro ni však neskončilo ani poté, co opustila odpudivou komnatu. V podprsence si totiž odnesla několik švábů, jimž se zalíbilo v blízkosti jejích ňader.

Na videu uvidíte i to, jak se Vendula poprala s boxováním. V sobotu fyzické i psychické schopnosti otestuje společně s Jakubem Kohákem, Davidem Krausem (44), Miroslavem Hrabětem a Radkem Jarošem.

Reklama

Další články

Načítám