Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Nejen hvězdy showbyznysu, ale každý, komu záleží na zdraví a kráse pokožky, ví, že teď je ten správný čas vrátit pleti všechno, co jsme jí zůstali v létě dlužni. Když vsadíte na kombinaci prověřených tipů zkušených dermatologů, odmění se vám vaše kůže dokonale prozářeným, svěžím vzhledem bez zbytečných vad na kráse. Jak na to jsme se zeptali na klinice Asklepion.

Hydratace je základ

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dodat pleti po létě ztracenou vláhu a podpořit tvorbu kolagenu zvládne bezchybně hloubková hydratace kyselinou hyaluronovou. V Asklepionu ji dermatoložky aplikují pod kůži speciálním přístrojem Vital Injector, díky kterému se dostane přesně tam, kam má. Navíc to trvá jen chvilku a díky novým výplním Stylage nevykrvácí ani vaše peněženka. Pomocí hyaluronových filerů vám také vyhladí vrásky nebo upraví tvar a objem rtů.

Nová generace biostimulace pleti vás zbaví akné nebo vrásek

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Revoluční novinkou tohoto podzimu v omlazení i léčbě je biostimulace Medelisol. Nový biostimulační laser vaší pokožce přináší ještě větší výkonnost, a tedy lepší účinky při vyhlazení vrásek, sjednocení tónu pleti, léčbě akné, vyhlazení strií i urychlení hojení po operacích a úrazech. Skvělých výsledků dosahují v Asklepionu při kombinaci s originální Laserovou gelovou maskou Asklepio, ale i dalšími séry. Proceduru stihnete podstoupit i během polední pauzy. Je velmi rychlá, trvá zhruba 10 až 20 minut podle typu problému, a zcela bezbolestná. Lehnete si, na oči dostanete ochranné brýle a pak už jen v klidu relaxujete, zatímco vás světlo léčí. Za základní ošetření zaplatíte pouze 690 Kč.

Krevní plazma a radiofrekvence: omlazení nemůže být intenzivnější

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Celebrity na celém světě přísahají na omlazení vlastní krevní plazmou. Vitamínový koktejl z vlastní plazmy a růstových faktorů krevních destiček aplikovaný do kůže pomocí mezoterapie nastartuje regenerační procesy a zpomalí proces stárnutí. Dermatologové v centrech Asklepion účinky krevní plazmy ještě znásobí prohřátím hlubokých vrstev kůže radiofrekvencí eMatrix. Stimulace a zkrácení ochablých kolagenových vláken vede k okamžitému vyhlazení vrásek a zpevnění kontur obličeje. Až do konce září máte šanci v Asklepionu podstoupit obě ošetření za akční cenu.

Další články

Načítám