Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve svých pouhých sedmadvaceti letech váží Monica Riley z USA 317 kilogramů. Místo toho, aby se snažila s tím něco dělat a předešla tak zdravotním problémům a předčasnému úmrtí, dál se přejídá k prasknutí. Žádné výčitky ji ovšem netrápí, naopak když se nacpe tak, že nemůže ani dýchat, je maximálně spokojená a ví, že v cestě na svými sny nepolevila...

Morbidně obézní Monica, která ráda pózuje svému příteli Sidovi před objektivem ve spodním prádle či průsvitných košilkách, se snaží pokořit váhovou hranici 1000 liber, což dělá 453,6 kilogramů a časem se chce stát i nejtlustší ženou světa.

Mladá Texasanka je na své mohutné tvary pyšná a vystavuje své fotografie i na webu Super Sized Big Beautiful Woman určené právě dámám enormních velikostí. Moničin pětadvacetiletý partner tráví volný čas prakticky pouze přípravou pochutin, vařením pokrmů a jejím krmením. Když už je Monica přejedená, dostane do ní Sid ještě super kalorický koktejl pomocí speciálního trychtýře. Riley tak skutečně dělá za pomoci partnera všechno proto, aby dosáhla svého snu být tak silná, že se nebude moci ani pohnout z lůžka.

Reklama

Další články

Načítám