Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Prázdniny jsou pro rodiče náročným obdobím, protože se musí o děti během volna postarat. Ty často bývají u rodiny a ideálním řešením bývá i tábor. Rodiče jsou spokojení, že se děti dostanou do kontaktu s jiným kolektivem a naučí se samostatnosti. Zamysleli jste se nad tím, co vše na děti v tak velkém kolektivu číhá? Ano, jsou to i parazité, pro které je dětský organismus nejlepším útočištěm.

Kde se děti mohly v létě nakazit?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Z prázdnin si děti odnášejí mnoho zážitků. Rodiče je posílají na dovolené či tábory. Víte, že s čím větším množstvím dětí z různých kolektivů se vaši nejmenší setkají, tím narůstá pravděpodobnost přenosu parazitů? Kdo si nevyzkoušel několik týdnů bez rodičů na táboře. Volnost, příroda a jiný režim? To jsou faktory, které podporují přenos parazitů. Ptáte se proč? Je to z důvodu nedodržování dokonalé hygieny a na táboře to platí dvojnásobně. Během dne je pro ně nachystán program, v rámci kterého mohou přijít do kontaktu s infikovanou hlínou. Poté dostanou svačinku a toto je moment, kdy se do dětského těla dostávají paraziti. Stačí pak jen nastoupit do školy a paraziti se šíří. Jak to probíhá?

Hurá do školy aneb nejlepší způsob přenosu parazitů!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Děti se prvního září vrací do školních lavic. Těší se na své spolužáky a chtějí sdílet co nejvíce informací o prázdninových zážitcích. Na začátku školního roku spolu tráví opravdu hodně času. Každé kousnutí do stejného rohlíku nebo tyčinky pro ně může být nebezpečné. Vždyť parazité se nejčastěji přenáší právě ústy. Další hrozbou jsou školní družiny. Ptáte se proč? Děti z různých kolektivů se sejdou v jedné místnosti, tráví spolu čas uvnitř i venku. Hrají si spolu na hřišti nebo na pískovišti. Ta jsou semeništěm parazitů. Je to z důvodu toho, že jsou otevřená a volně přístupná pro psy a kočky, kteří jsou hlavními přenašeči parazitů. Co vše mohou parazité způsobit?

Bolí vaše dítě bříško? Důvodem mohou být paraziti!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Stěžuje si vaše dítě na bolesti břicha? Je vyčerpané, bez nálady a pobolívá ho hlava? Pak pozorně čtěte dále. Parazité rádi cizopasí na lidském organismu a ten dětský je pro ně nejideálnější. Najdou v něm totiž velké množství živin pro svůj vývoj a růst. Čím více rostou, tím více jsou nebezpeční. Jakmile dosáhnout určité velikosti, umí se z těla dostat i do orgánů. Až v tuto chvíli se začnou projevovat již zmíněné příznaky. Jsou tedy velmi zákeřní. Na začátku je nevidíme a ani necítíme. Nemůžeme se proti nim zpočátku bránit. Jak tedy zabránit přenosu parazitů na vaše děti? Je to jednoduché. Předcházejte napadení parazity a začněte s užíváním přírodního doplňku stravy ParazitEx.

Jak se chránit?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V dnešní uspěchané době lidé zapomněli na rady našich babiček, které měly osvědčené bylinky na parazity. Připomeňme si, že česnek nebo tinktury z ořechu vypuzovaly parazity z těla. Účinné látky z těchto bylin a rostlin je možné extrahovat. Tyto extrakty jsou mnohonásobně účinnější než samotné rostlinky. Všeobecně se dá říci, že stejně jako 2x ročně odčervujeme své mazlíčky, tak i my bychom neměli zapomínat na odčervení nás samotných. Alespoň 2x ročně bychom měli užívat přírodní doplněk stravy, který lze použít i jako celkovou detoxikaci organismu. Představujeme vám přírodní přípravek ParazitEx, který působí na střevní parazity v jakémkoliv vývojovém stádiu. Stačí pouze dodržet měsíční kúru.

Jak ParazitEx funguje?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Základem unikátního složení přípravku ParazitEx je prémiová 100% rostlinná formulace. Tyto extrakty významně pomáhají k detoxikaci, posílení obranyschopnosti organismu a očištění od střevních parazitů. Přípravek ParazitEx obsahuje kombinaci 9 ověřených bylinných extraktů pro správné fungování zažívacího systému se zaměřením na střevní parazity. Obsažený vrcholák tříslovinný pomáhá udržet trávicí trakt bez parazitů, papája obsahuje latex s proteolytickou aktivitou, usnadňuje trávení bílkovin a má negativní dopad na vývoj střevních parazitů, jako jsou červi. Doplněk stravy ParazitEx obsahuje silné přírodní extrakty z bylin a rostlin, a to v množství potřebném na dosažení požadovaného efektu.

Další články

Načítám