Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jako Pussycat Dolls prodaly úctyhodných 54 miliónů hudebních nosičů, což z nich dělá jednu z nejúspěšnějších dívčích kapel historie. V roce 2010 ovšem neshody uvnitř kapely vygradovaly do fáze, že se skupina rozpadla. Na sólové dráze se ovšem ve velké míře zadařilo podle očekávání pouze Nicole Scherzinger. Přesto si dnes připomeňme její neméně výraznou kolegyni Carmit Bachar.

Tahle americká zpěvačka, tanečnice, modelka a příležitostná herečka byla z celé party nejstarší a kapelu opustila ještě před jejím rozpadem, a to v únoru 2008, později se stala součástí dua s názvem LadyStation a vydala například singl Body In Motion. V roce 2010 nazpívala s Macy Gray album The Sellout. Bachar se zároveň angažuje v charitativní činnosti zejména v rozvojových zemích.

Loni se objevily zprávy o možném návratu Pussycat Dolls na scénu, sama Bachar potvrdila, že se o tom diskutuje, ale je prý náročné všech šest zpěvaček opět přimět ke spolupráci. A jelikož se dosud nic nerýsuje, zřejmě zůstalo jen u toho.

Bachar si úzkostlivě střeží soukromí, a tak je oficiálně stále považovaná za singl dámu. Jediné, co se ‚na tuty‘ ví, je, že se v roce 2011 stala maminkou dcery Kealy Rose.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám