Hlavní obsah
Článek

Všechen volný čas v těchto dnech věnuje Jana Plodková (42) tréninkům před prvním kolem taneční soutěže StarDance. I přes náročný program se herečka zúčastní několika přehlídkových bloků v rámci Mercedes-Benz Prague Fahion Weeku.

Dozvěděli jsme se, že dnes se dokonce znovu objeví na mole v rámci prezentace kolekce Jakuba Polanky pro jaro a léto 2017 (na mole se poprvé objevila Plodková na Polankově přehlídce před půl rokem na Strahově). „Já jsem z toho paradoxně vždycky strašně nervózní, mám strach, jestli se mi nevyvrtne noha, jestli někde nespadnu. Hlavně je to pro mě ale velká čest, že mi Kuba něco takového vytvoří, tak jsem z toho nervózní, abych mu to odnosila správně," říká.

Člověk by si mohl mylně myslet, že herečka od jednoho z nejúspěšnějších návrhářů ve světě dostává hromady oblečení, není to ale tak úplně pravda. „Když se mi nějaké věci líbí, tak mi je zanechá. Není problém si u něj nějaké věci půjčit a samozřejmě si u něj i kupuju, aby na tom nebyl tak tratnej. Ani bych se necítila dobře, kdybych jen brala, taky chci dávat,” říká Jana Plodková.

Reklama

Další články

Načítám