Hlavní obsah
Článek

Podle mnohých stylistů jsou momentálně extrémně vysoké rozparky u večerních rób trendem. Naposledy překvapila odvážným modelem s tímto prvkem modelka Bella Hadid na filmovém festivalu v Cannes, ovšem italská modelka Giulia Salemi a její brazilská kolegyně Dayane Mello na festivalu v Benátkách dokázaly tento hit povýšit na zcela novou úroveň...

Všem puritánům se o víkendu při pohledu na ně muselo udělat nevolno. Zvlášť Giulia Salemi v oranžovém modelu s rozparky po obou stranách působila v šatech až vulgárním dojmem. Tuhle pestrobarevnou parádu si dámy oblékly na červený koberec před premiérou dramatu The Young Pope s Judem Lawem a Diane Keaton, ale slabší povahy asi měly co dělat, aby je nepotkala srdeční slabost.

Módní stylistka Naomi Isted se ovšem netají svou nelibostí vůči tomuto trendu. Je si vědoma, že stylisté hvězd se snaží o co největší následnou publicitu svých klientů v médiích, a proto jim vybírají co nejodvážnější modely, ale tento hit je podle Isted už extrém. „Není reálné tohle na veřejnosti nosit. Hrozí velké nebezpečí, že se to celé nepovede. Když si pod šaty navíc nevezmete prádlo, riskujete potenciální módní katastrofu,“ míní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám