Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak tohle Martina Gavriely (45) opravdu nečekala. Tajná narozeninová oslava, kterou uspořádala pro svého přítele, muzikanta Marcuse Trana, se jí poněkud vymkla z rukou. Ve stejném baru, jen v jiných prostorách, se totiž konal další mejdan. To, že bude její milovaný slavit šestadvacetiny nejen s ní a přáteli, ale i s partičkou kolem připravovaného muzikálu Naháči, pro ni byl šok.

Martina Gavriely pečlivě vybírala místo, kde oslavu uspořádat. "Vybrala jsem bar v centru Prahy, kam s Marcusem často chodíme, aby mu nebylo podezřelé, kam ho vleču," řekla Super.cz Gavriely. "Řekla jsem doma Marcusovi, že zajdeme do kina a na drink. Obvolala jsem všechny jeho nejbližší kamarády, povedlo se mi dát dohromady super partu muzikantů včetně kluků z kapely Kabát, aby mu zahráli narozeninovou písničku," vyprávěla Martina Super.cz.

Začátek se povedl. Ale pak se najednou zjistilo, že dorty a muzika jsou dvojí. V horním patře klubu se totiž křtilo cédéčko Naháčů a stejně jako v podzemí nechyběl ani slavnostní dort. "Ale ten ode mne byl stejně hezčí. Nechala jsem ho totiž vyrobit ve tvaru Marcusovy vysněné kytary. Na to, abych mu koupila pravou za tři sta tisíc totiž opravdu nemám," svěřila s úsměvem Gavriely.

"Byl jsem nadšený. Nečekal jsem, že mi Martina udělá takovou oslavu. Skoro jsem slzel," přiznal Marcus. To, že se společnost nečekaně rozšířila o mladou partičku zpěváků z Naháčů mu vůbec nevadilo. "Nakonec to byla skvělá zábava," pochvaloval si. Spolu s Martinou dokonce usedli na chodník před barem a Martina zapoměla, jak má krátké šaty. Kolemjdoucí si tak mohli prohlédnout i její intimní partie.

"Naháčí mláďata" nechali producent Slávek Boura i Rostislav Veszpremi Urban z Roston production bez dozoru a zhruba po dvou hodinkách zmizeli. Mladí účinkující v čele s Terezou Aster Vágnerovou, Zbyňkem Drdou a Davidem Gránským pak v baru tančili do ranních hodin. Partu kolem oslavence Marcuse Trana pozvali pak všichni na premiéru Naháčů, která je naplánována na 4. října.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám