Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když už to tentokrát vodnímu živlu Michelle Rodriguez nevyšlo s exotikou nebo plavbou na jachtě, musela se spokojit alespoň s plážemi doma v Kalifornii. Herečka se o víkendu na jedné takové téměř prázdné v Malibu setkala s několika přáteli. V družném rozhovoru zachytili paparazzi herečku se surfařem Lairdem Hamiltonem, kterému je už dvaapadesát let.

Mladistvě vypadající herečka s tělem dvacítky, které už se kvapem blíží čtyřicítka, si ovšem překvapivě během téměř celého odpoledne nevšimla, že jí vršek od bikin půlí vnady. Pevně věříme, že tohle nebyl záměr, jelikož to není zrovna sexy. Michelle si mezitím stihla zasurfovat, poklábosit s pohledným surfařem i kamarádkou, obléknout a svléknout neoprenovou bundu a spoustu dalších činností.

Rodriguez si ovšem konečně užila trochu zaslouženého volna po dotočení osmého pokračování Rychle a zběsile nazvaného jednoduše Fast 8. Hvězdně obsazený díl s Dwaynem Johnsonem, Vinem Dieselem, Charlize Theron, Kurtem Russellem, Tyresem Gibsonem či Ludacrisem se v kinech objeví v dubnu příštího roku.

Reklama

Další články

Načítám