Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kampaně na spodní prádlo a plavky jsou u ní běžnou záležitostí a právě v tomto odvětví je velmi žádanou modelkou. Není divu, že se v bikinách cítí skvěle, i když se zrovna nenastavuje směrem k objektivu. Konec léta tráví překrásná Angličanka Rosie Huntington-Whiteley (37) odpočinkem na nějakém hodně příjemném místě, což bylo zřejmé z jejích víkendových snímků na Instagramu.

Po slavném partnerovi Jasonu Stathamovi (49) ani vidu. S největší pravděpodobností má momentálně nabitý program kvůli propagaci své akční novinky Mechanik zabiják: Vzkříšení, kde má s Jessicou Albou hlavní roli. Svou povinnost si v tomto směru odbyla i Rosie, která před dvěma týdny dělala Jasonovi doprovod na hollywoodskou premiéru jmenovaného snímku a jako vždy byla ozdobou celého večera.

Huntington-Whiteley randí se Stathanem už šest let a letos v lednu se dočkala zásnubního prstenu s obrovským diamantem pocházejícím z archivní kolekce z doby krále Eduarda VII.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám