Hlavní obsah
Článek

Módní návrhářka Ivana Mentlová je maminkou tříleté dcery, s partnerem Martinem Latkou mají ve střídavé péči také syna z jeho prvního manželství. Ivana je zároveň naplno v pracovním procesu, vše zvládá i díky pomoci tchyně a chůvy. A díky neustálému pohybu má ultra štíhlou postavu a konfekční velikost 36.

"Necvičím už tři roky, ale nemám problém se udržovat, protože pracuju a věnuju se dítěti. Pořídit si miminko je, myslím, skvělý recept na štíhlou postavu. Viděla jsem spoustu maminek, které mají třeba tříměsíční miminka, a jsou na své váze, nebo dokonce pod váhou," řekla Super.cz Ivana, která představila svoji novou kolekci Silverline pro Pietro Filipi.

Návrhářka žije s fotbalistou Martinem Latkou. Jak se jí líbí jeho styl oblékání? "Neměla jsem snad v životě partnera, u kterého by se mi ze začátku líbil jeho styl oblékání. Martina ale v oblékání absolutně neomezuji, jeho vkus se i tím, že žije vedle mě, upravil. Líbí se mi, jak se teď obléká," usmívá se Mentlová.

Přiznává, že pro fotbalistu musí být například těžké jí vybrat dárek. Martin se prý ale vždy trefil. "Má to hodně těžký. Je pozorný, vnímá, o čem mluvím. Po třech měsících vztahu mi třeba koupil boty, které mi dokonale sedly, byly krásné. Zvládl to skvěle. A často je dárkem šperk," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám