Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Korpulentní herečka Lucie Polišenská (30) patří k nejzábavnějším postavám seriálu Ohnivý kuře. Teď se však coby cukrářka Veruna objevila v ještě vtipnější scéně, než jsou u ní diváci zvyklí.

Populární macanda se totiž převlékla za něžného skřítka, což působilo hodně bizarním dojmem. A to si ještě macatá Polišenská posteskla, že nedostala za úkol předvádět vílu. Jak jí to seklo v podivném převleku, uvidíte v naší videoukázce. A proč se herečka musela pustit do této šílené maškarády?

Společně s Janem Dolanským (38) alias Burákem mají v trpasličích převlecích vítat zájezd německých turistů, pro který mají připravený zábavný program. Večer je zakončen vystoupením Jakuba Prachaře (40) (kuchař Mike), jenž v ženských šatech zpívá německou Včelku Máju od Karla Gotta.

Polišenská se do povědomí diváků dostala i díky seriálu Stream.cz Autobazar Monte Karlo, kde hrála účetní Bublinu. Ve filmu oceněném Českým lvem Kobry a užovky zase skončila v posteli s Matějem Hádkem. O zajímavé role tedy opravdu nemá nouzi.

Reklama

Další články

Načítám