Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Karolina Gudasová (31) a hokejový brankář Philadelphia Flyers Michal Neuvirth tvoří pár už skoro rok. Dva měsíce si užívali jeden druhého a od dnešního dne už budou zase prožívat vztah na dálku. Michal vyrazil na reprezentační sraz a odlétá na světový pohár do Kanady, ze kterého už se přesune za svým týmem.

"Máme to docela dobře naplánované, každý měsíc a půl tam poletím na pár dní, leden tam budu celý. Myslím, že to zvládneme," řekla Super.cz Karolina, která je vyhledávanou muzikálovou zpěvačkou a je také letošní držitelkou Ceny Thálie.

Hokejisté většinou mají v oblibě modelky, to prý ale nikdy nebyl případ Michala. "Nikdy jsem to nevyhledával. Karol jsem potkal jako holku od plotny, kdy mi udělala svíčkovou. Jsme skvělý tým, výborně se doplňujeme, jsem šťastný, užívám si to," prozradil hokejista na Psím dni Prahy 13, kde jeho láska zpívala.

Dokonce mu nevadí, že v autě mají neustále vypnuté rádio, protože Karolina trénuje zpěv na vystoupení. "Občas je to náročný, hlavně když je nervózní, tak bývá dost protivná. Na to jsem si už dost zvykl. Proto ji mám taky rád," usmíval se.

Karolina je sestrou hokejisty Radka Gudase, sama proto ví, jak se doma po zápasech, zvlášť těch neúspěšných, chovat. "Hlavní je doma nedělat problémy, aby byl s hlavou v pohodě. Dobrý je o tom nemluvit, radši udělat něco dobrého k jídlu, a to zabírá," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám