Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Výherkyně první řady úspěšné televizní show Tvoje tvář má známý hlas se vrátila na místo činu a neuvěřitelně jí to slušelo! V prvním díle druhé řady se Hana Holišová (43) objevila nejen v porotě, ale také vystoupila se speciálním číslem, při němž šaty nechaly vyniknout její famózní postavu. Mrkněte do fotogalerie, kde si také můžete připomenout její fantastické převtělování do světových i českých hvězd v první řadě!

„Diváci se můžou těšit na sexy choreografii i perfektní proměnu,“ uvedl mluvčí Novy Martin Šnýdr.

„Řekla bych, že to pro mě bylo ještě v něčem horší, než když jsem sama soutěžila. Nechcete nic pokazit a udělat si ostudu před nastoupeným novým týmem. A také jsem netoužila po tom, abych zklamala svoje fanoušky a diváky,“ uvedla Hanka.

Ta se prý nové řady nemohla dočkat. „Poznala jsem tu úžasnou partu lidí a celé natáčení byl neskutečný adrenalinový zážitek,“ vzpomíná Holišová, která se i se všemi novými tvářemi objeví na obrazovce v neděli po Televizních novinách.

Konkurence si zase rve vlasy, protože první řada Tváře rozbila všechny statistiky za poslední léta a pohřbila veškeré marné pokusy ostatních televizních stanic objevit se aspoň trochu důstojně v koláčích sledovanosti. A úspěch Tváře se čeká i tentokrát.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám