Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nikol Švantnerová (31) patří mezi modelkami a misskami v Česku mezi nejvyšší a s tím souvisí, že se pyšní také ultra dlouhýma nohama. Nikol měří 182 centimetrů, a tak nás zajímalo, jak je na tom s délkou svých nožek. "Jednou jsme je měřili, bylo to, myslím, 119 centimetrů. Nevím, jestli jsem od té doby ještě vyrostla, nebo už rostu do země. Možná si je zase změřím," řekla Super.cz Nikol, která tak má jen o pět centimetrů kratší nohy než Adriana Sklenaříková. Nohy slovenské krásky měří 124 centimetrů a jsou i v Guinnessově knize rekordů.

"Už to asi nepřekonám, nevyrostu, ale i tak si myslím, že to je hezký," usmála se Nikol, která zatím neuvažuje, že by si nohy nechala jako řada jiných celebrit pojistit. "Nikdy mě to nenapadlo, ani o tom neuvažuju. Nepatřím mezi lidi, kteří by si pojišťovali části svého těla," upřesnila Nikol na představení nové kolekce návrhářky Ivany Mentlové Silverline pro Pietro Filipi.

Nikol pokukovala po kožených šortkách a už si vyhlédla na zimu také kabát s kožešinovými rukávy. "Zatím si jedu léto, počasí tomu pořád nahrává. Ale vyhlédla jsem si tady už jeden kabátek na zimu. Už se na jednu stranu těším, až to přijde a vytáhnu nějaké pěkné zimní kousky," dodala Nikol Švantnerová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám