Hlavní obsah
Článek

Přehlídka Kateřiny Geislerové pořádaná v rámci Mercedes-Benz Prague Fashon Weeku připomínala jednu velkou rodinou oslavu. Hned, co totiž módní show zahájila svým nástupem Simona Krainová (51) se parkovištěm obchodního centra Kotva roznesl potlesk a jásot. Nejen v předních řadách měla Krainová své obdivovatele, ale bylo vidět, že fanoušky má v celém hledišti.

Simona se sice mnohokrát nechala slyšet, že na mole ji už nejspíš neuvidíme, nyní si ale klidně vyšla jen v kalhotkách a úsporném topu. „Když mě Kateřina oslovila, abych šla přehlídku, tak jsem se smála. Katka je nejen kamarádka, ale i pracovitý a talentovaný profesionál, že jsem jí nemohla říct ne,” uvedla Simona.

Krainová se na mole potkala s dalšími známými modelkami, jako je Zuzana Jandová, nebo Aneta Vignerová, také se ale střídala s o generaci mladšími kolegyněmi. „Jedna z těch holčiček byla o dvacet devět let mladší. Chvíli jsem si říkala, co tady dělám, ale ten potlesk mě samozřejmě potěšil,” rozesmála se Simona a jedním dechem uvedla: „Jsem v tomhle byznysu čtvrt století a je krásné se do toho na chvíli vrátit. Tahle práce mi ale sedí, vždyť modely Kateřiny Geislerové nosí ženy v mém věku a tak mi nepřijde perverzní se tady promenádovat. Myslím si, že je skvělé i pro klienty, že Kateřina dává prostor i ženám v letech.”

Přípravy před přehlídkou Simona nepodcenila. „Musím se přiznat, že posledních pár dní jsem pila jen kokosovou vodu, proteinové koktejly a moc jsem toho nejedla,” říká Simona, která tento režim udrží ještě dodneška, neboť ji dnes odpoledne čeká ještě přehlídka Lukáše Lindnera.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám