Hlavní obsah
Článek

Česko i Slovensko jsou stále považovány za poměrně konzervativní země. Taneční pár složený ze dvou mužů tudíž může vyvolat velké vášně. David s Milanem ale říkají, že ve světě je to běžné. Oni spolu tančí již několik let. A  porotcovské trio Lucie Bílá, Martin Dejdar a Jaro Slávik z nich bylo nadšené. Vy je na obrazovkách uvidíte už dnes večer na televizi Prima v hlavním vysílacím čase.

„Jsme inspirováni světem, tam je to běžné,“ říkají David Valčuha a Milan Hradecký, kteří se v Česko Slovensko má talent představí jako netradiční taneční pár. Společenské tance totiž tančí ve složení muž - muž. „Sice se obáváme, jak to budou Češi a Slováci brát, ale když spolu hrají dva muži tenis, proč by spolu nemohli tancovat,“ shodují se v názoru.

Rozdíl od tradičního páru je podle nich velmi velký. „Jde zejména o sílu. Partnerka je totiž lehčí. Dají se s ní dělat jiné, složitější figury,“ prozrazují. V jejich páru musí dávat pozor hlavně na specifické kroky. Jsou odhodláni spolu tančit ještě několik let. „Pokud bude úspěch a zdraví,“ objasňují David a Milan, kteří se sice netají homosexuální orientací, pár ale v soukromí údajně netvoří.

Reklama

Další články

Načítám