Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Karel Gott (†80) se poprvé po onkologické léčbě vydal na zahraniční pracovní cestu. Německo navštívil po dlouhých měsících. Byl hvězdou slavnostní premiéry nové Škody Kodiaq v Berlíně. Čeští i němeční novináři i fanoušci se na naši star doslova vrhli a bylo vidět, že Karel si pozornost neuvěřitelně užívá.

"Cítím se velmi dobře. Kolem mě jsou krásní lidé, mám dobrý pocit z toho, že naše auto má tak našlápnuto na úspěch. Mám z toho radost," řekl Super.cz Gott a potvrdil, že na pracovní cestu opravdu vyrazil úplně poprvé a rovnou soukromým tryskáčem.

"Je to napůl pracovní. Když jsem zván, je jasné, že se budou ptát, co autu říkám, proč jsem tady, zda si ho koupím, to zatím ne. Teréňák nepotřebuji," usmál se Gott, kterému to neuvěřitelně slušelo a vypadal skvěle.

A vypadá to, že nové vousy, které po nemoci začal nosit, z jeho tváře nezmizí. "Zatím nemám důvod to rušit. Když říkají, že mi to sluší, nebudu rušit něco, co je pochváleno. To bych byl blázen," uzavřel s úsměvem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám