Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po dvouleté pauze Denisa Dvořáková ozdobila svou přítomností finále prestižní modelingové soutěže Schwarzkopf Elite Model Look. Pokud shlédnete rozhovor s jednou z nejúspěšnějších českých topmodelek v historii, tak vám jistě neunikne, že do její mluvy se derou slovenská slůvka a přízvuk.

„Už tam žiju čtyři roky. Rok jsem vdaná za Slováka,” říká Denisa, která si snaží udržet češtinu, ale sama uznává, že to není jednoduché: „Snažím se mluvit česky, ale je to těžký, když jsou kolem mě jen Slováci, na zprávy se koukám jen ve slovenštině. Na člověka se to hodně rychle nalepí.”

Se slovenským fotbalistou Martinem Hromkovičem žije česká topmodelka na Slovensku. Nestýská se jí po New Yorku? „Vždycky záleží na tom, s kým žijete. Já bych dokázala být s manželem kdekoli. On New York miluje, ale já mám tohle místo spojené s prací. Myslím, že já vždycky budu evropský typ. New York je na mě moc rušný,” vysvětluje Denisa Dvořáková, která už prodala i svůj tamní byt.

Dvořáková a Hromkovič oslavili první výročí svatby. Poslechněte si ve videu, na kdy plánují pořídit si potomka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám