Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na oficiálním zahájení Mercedes-Benz Prague Fashion Weeku pro jaro a léto 2017 bezkonkurenčně poutala pozornost Kateřina Kaira Hrachovcová (49). Populární herečka nevzbuzovala pozornost pouze svým outfitem, ale spíše svým doprovodem. Vedle drobné blondýnky se totiž tyčil známý kadeřník Libor Šula, který svou urostlou postavou podpořenou vysokým kloboukem s krempou svou výšku jen umocňoval.

Nebyla to náhoda, že se Kaira na zahájení módního svátku objevila právě s Liborem, neboť oba pojí letité přátelství. Herečka má po boku uznávaného kadeřníka nejen jistotu, že se bude po celý večer dobře bavit, ale také bude mít jeden z nejlepších účesů večera. „Libor je můj velký přítel a dělá mi moc hezké účesy, za což mu děkuju,” říká Kaira, která se nám vzápětí svěřila se svým tipem: „Řekla bych, že dobré vlasy a dobré boty jsou základ. Alespoň se o tom přesvědčuju.”

Kaira a Libor se rádi a často potkávají nejen na večírcích, nebo v kadeřnickém salonu, ale při nejrůznějších příležitostech kdykoli jim to čas dovolí. „Téma našich rozhovorů se vždycky odvíjí od místa, kde právě jsme. Když jsme na fashion dnech, tak se bavíme hodně o módě. Pro spoustu lidí by se to mohlo zdát povrchní, ale móda je hrozně důležitá, je to určitá forma sebe prezentace a tak dneska řešíme boty a klobouky,” říká Libor.

Reklama

Další články

Načítám