Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nedávno se Jaromír Jágr (52) nechal slyšet, že jakmile se stane otcem, tak skončí s hokejem. Jelikož slavný hokejista NHL kraluje na ledě už tolik roků a stále je při síle a nikdo si nedovede představit, že by svou kariéru mohl někdy ukončit, tak jsme se ho ptali, jak to vlastně celé myslel.

„Chtěl bych to vysvětlit, moje odpověď byla ve skutečnosti taková: Já hraju pětadvacet let a na ledě jsem od osmnácti let. Viděl jsem, kdy mladí hráči měli rodiny a najednou se stalo, že hráč začal zanedbávat rodinu, nebo naopak začal zanedbávat sport a skončil. To je obrovská škoda. Když jsem se díval okolo a sbíral zkušenosti, tak jsem zjistil, že vychovávat dítě je obrovská odpovědnost a nemůže se dělat na padesát procent,” vysvětluje Jágr v rozhovoru pro Super.cz, který se konal u příležitosti křtu jeho kalendáře.

O tom, že budoucí matka Jágrových dětí by měla být jeho současná přítelkyně Veronika Kopřivová není pochyb. Jágr nepopírá, že by s bývalou účastnicí České Miss měl rád dítě. Kde budou ale v budoucnu s potomky žít? „Abych byl upřímný, tak o tom, kde budu žít po ukončení hokejové kariéry, jsem příliš nepřemýšlel. Vypadá to, že to bude v Čechách, kde mám spoustu kamarádů a rodinu. Byl jsem vychovávaný v myšlence, že rodina by měla být sobě stále nablízku. Je hloupost žít někde v Americe,” uvedl Jaromír Jágr a jedním dechem dodal: „Ale nikdy neříkej nikdy."

Reklama

Další články

Načítám