Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už pár let nebylo pochyb, že Kaiu Gebrer čeká kariéra v modelingu stejně jako její slavné rodiče. Nechybí jí výška, štíhlost, dokonalá tvářička ani plné rty a husté vlasy. Dcera Cindy Crawford a Rande Gerbera první módní kampaň nafotila v deseti letech a rovnou pro Versace. Nyní jako čtrnáctiletá pokořila další metu - filmový debut. A i tady na celé čáře trumfla maminku.

Kaia získala svou první menší roli v dramatu Sister Cities a poznala tak o dost zkušenější herečky Amy Smart (40) nebo Michelle Trachtenberg (30). Na její první premiéru doprovázeli krásnou teenagerku pyšní rodiče i bratr Presley.

To hereckou prvotinou Cindy Crawford byla komedie Tajemství mého úspěchu z roku 1987, kdy bylo modelce už dvaadvacet. Její rozhodně nejznámější snímek byl ovšem thriller z roku 1995 Jako štvaná zvěř, kde ztvárnila hlavní roli s Williamem Baldwinem.

Minulý měsíc přitom Kaia podepsala i první modelingovou smlouvu. Na svou stranu ji zlákala prestižní agentura  IGM. O téhle holce určitě ještě hodně uslyšíme...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám