Hlavní obsah
Článek

Nedávno jsme se mohli přesvědčit, že kdysi v Česku tolik populární Natalia Oreiro je pořád skvostným Divokým andělem a stejně tak Thalía by si i dnes mohla zahrát mladičkou krásnou květinářku Rosalindu. Nejinak jsou na tom ovšem i dvě další hvězdy telenovel, ke kterým před lety usedaly milióny divaček. Leticia Calderon alias Esmeralda a Ana María Orozco jako Betty, která už od počátku v civilu rozhodně žádná ošklivka nebyla...

Nejmladší ze čtveřice latinskoamerických hereček je Natalia Oreiro (39) známá jako Milagros z Divokého anděla. Dnes je z ní maminka čtyřletého syna jménem Merlín Atahualpa Mollo Oreiro, jehož počala s o dvacet let starším argentinským muzikantem Ricardem Mollem.

O čtyři roky víc je představitelce Ošklivky Betty Kolumbijce Aně Maríi Orozco, která se dokonce koncem loňského roku odhalila v magazínu SoHo. Ana má za sebou desetiměsíční manželství s hercem Julianem Arangem a sedmileté s argentinským muzikantem Martínem Quagliou, jenž je zároveň otcem jejích dvou dcer Lucrecie (12) a Mii (6).

Čtyřiačtyřicet je pak mexické krásce Ariadně Thalíi Sodi Mirandě mnohem známější jen jako Thalía. Její nejpopulárnější telenovela Rosalinda se vysílala ve více než 180 zemích světa. Je manželkou amerického hudebního producenta Tommyho Mottoly (exmanžel Mariah Carey), se kterým má dvě děti, dceru Sabrinu (9) a syna Matthewa (5).

Poslední ze slavné ‚telenovelí‘ čtveřice Mexičanka Leticia Calderón, kterou u nás nezná nikdo jinak, než jako Esmeraldu, za necelé dva roky oslaví půlstoletí. S druhým manželem Juanem Colladem počala dvě děti Luciana a Carlose, rozvedli se ovšem v roce 2010 po osmi letech od svatby. Ještě před rokem byla spojována s o dvacet let mladším hercem Josém Ayalou.

Reklama

Další články

Načítám