Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelingu se Suzy Monty z anglického Cornwallu věnuje už přes čtyři dekády. Dnes pětašedesátiletá penzistka se v minulosti hojně objevovala i v naturistických publikacích, a tak si možná při nedávném focení v plavkách na rozdíl od většiny žen (nejen jejího věku) připadala dost oblečená. Sama přičítá svůj mladistvý vzhled hlavně zdravému jídelníčku, fyzické aktivitě a kvalitní kosmetice.

Monty, které se přezdívá ‚nejstarší modelka Británie‘, prý dokonce díky své fyzičce zajímá i muže okolo dvaceti. Prý na ní obdivují, že je ‚starou dámou s mladým tělem‘.

Modelingem se živila hlavně mezi dvacátým a třicátým rokem, přestala po prodělané mononukleóze, ale k profesi se opět vrátila po čtyřicítce. A vše na ní je prý dílem přírody. „Nechodím do žádného zkrášlovacího studia, nemám žádnou plastiku, dokonce si ani nebarvím vlasy. Dělám si sama manikúru i pedikúru. Pamatujte, že jsem penzistka, hlídám si každé penny,“ zavtipkovala Suzy.

Reklama

Další články

Načítám