Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manželka možného budoucího prezidenta USA Donalda Trumpa (70) ve čtvrtek podala žalobu u soudu v Montgomery County v Marylandu na britský deník Daily Mail a zároveň na bloggera Webstera G. Tarpleyho za jejich prohlášení, že si v minulosti během své modelingové kariéry přivydělávala jako luxusní společnice.

Melania Trump (47) je žaluje o 150 miliónů dolarů, tedy o 3,6 miliard korun. Manželka republikánského kandidáta podle nich v 90. letech pracovala jako escort. Mělo tomu tak být několik let před seznámením s Trumpem.

Nařčení její právník Charles Harder rezolutně popřel a uvedl: „Tato prohlášení o paní Trumpové, která jsou stoprocentně nepravdivá, nesmírně poškozují její osobní a profesní pověst. Jsou to lži, které si přečetly milióny lidí v celých Spojených státech a po celém světě, bez jakéhokoli důkazu. Mezi mnoha z těchto lží byla i zmínka, že paní Trumpová pracovala jako společnice v 90. letech, ještě než potkala svého manžela. Celá věc je pro paní Trumpovou tak vážným, nebezpečným a škodlivým problémem, že odškodnění bylo vyčísleno na 150 miliónů dolarů."

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám