Hlavní obsah
Článek

Agáta Prachařová (38) rozjela další podnikání. Vytvořila vlastní módní značku. Proto jsme čekali, že ji v jejím vlastním modelu potkáme i na vyhlášení soutěže Schwarzkopf Elite Model look, které moderoval její manžel Jakub Prachař (40).

Ale nebylo tomu tak. "Byl předepsaný dress code black tie, a to opravdu ve své značce Rebella neprodávám. Jsou to spíš moderní věci pro mladé holky. Tyhle mi ušil návrhář Michal Marek," řekla nám, a když jsme poznamenali, že šaty vypadají jako ustřižené svatebky, ujišťovala nás, že se takové prý nosí.

Stejně nás ale zajímalo, jak se v takových šatech cítí, když už se vlastně vdávala dvakrát, i když za jednoho muže. "No, cítím se v nich divně, protože nemají výstřih a ani neukazuju nohy. Jsem opravdu dneska decentní," mínila. Navrhli jsme, že by tedy model mohla aspoň trochu potrhat. "Taky jsem si to říkala, a už jsem to vlastně i nevědomky udělala, protože jsem je zatrhla kabelkou, to mě asi návrhář zabije," svěřila.

Protože modelingová soutěž, která na Pražském hradě vrcholila, je určena pro zhruba patnáctileté dívky, vrátili jsme se i k Agátiným modelingovým začátkům. "Já jsem ve čtrnácti letech odjela do Milána, tak si myslím, že věk je naprosto v pořádku. Začínat v tomhle věku je normální," myslí si.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám