Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pozvolné vypadávání vlasů jsme u prince Williama (41) zaznamenali už v roce 2010. Řidší místa v oblasti temene se ale během let změnily v nefalšovanou pleš. Nejvíc viditelné to bylo ve čtvrtek dopoledne, kdy fotografové měli možnost prince snímat z nezvyklé pozice...

Vévoda z Cambridge s jeho ženou Catherine (42) podpořili projekt ‚Sign a Slate‘ na podporu výstavby nové střechy pro Trurskou katedrálu. Připojili tak své podpisy na břidlicové destičky a vyjádřili zájem o zrenovování památky z 19. století. Fotografové je pochpitelně zvěčnili i při této činnosti a nepřímo tak poukázali na princův úbytek vlasů, který ovšem u mužů značí vysokou hladinu testosteronu.

To u Catherine jsou vlasy skutečnou korunou a jinak tomu nebylo ani tentokrát. Ještě víc ale maminka prince George a princezny Charlotte zaujala výběrem šatů. Vrcholně elegantní kousek ve starorůžové barvě navrhla Lela Rose, jejíž šaty na ‚denní‘ nošení se pohybují okolo tisíce liber (32 tisíc korun).

Reklama

Další články

Načítám