Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Leoš Mareš (47) letos finále modelingové soutěže Schwarzkopf Elite Model Look na Pražském hradě nemoderoval. Do Španělského sálu se přišli s partnerkou Monikou Koblížkovou jen pobavit. A zatímco Leoš dorazil v předepsaném smokingu, Moničin model nás trochu překvapil.

Připomínal župan anebo pyžamo. "Jo, jsem oblečená jako do postele. Ale je to dražší pyžamo, od Fendi. A k tomu takové sandálky na přeběhnutí," smála se Monika, když jsme rozebírali její outfit.

Probrali jsme tedy i podpatky. Leošovi totiž na rozdíl od mnoha mužů nevadí, když jej partnerka ve společnosti převyšuje. "Naopak, jsem na ni pyšný. Každému normálně logicky myslícímu člověku dojde, že když má dvanácticentimetrové podpatky, musel bych o tolik vyrůst. Ale já jsem vyšší než Monika, když jsme naboso. A takhle mi to imponuje," řekl nám moderátor.

Pár jsme spolu neviděli od karlovarského filmového festivalu. Jak ti dva prožívali léto? "Byli jsme na mnoha místech, bylo to takové roztříštěné, vždycky jen na pár dní, žádná dlouhá dovolená. Hodně času jsme trávili v České republice a užili jsme si to tím množstvím míst," svěřil Leoš a vypočítal, že navštívili jižní i severní Čechy, Moravu, byli na Ibize, v Londýně a s dětmi v Dubaji.

"Teď už se chystám jenom do práce. Moc se na to těším, protože člověk potřebuje disciplínu a režim. A kdybych byl v prázdninovém režimu celý rok, tak bych se zbláznil. Opravdu se těším, že to teď bude odsýpat podle nějakých pravidel, protože to člověka formuje," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám