Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Karel Gott (†80) na jediný den ve dvě hodiny odpoledne opustil českou metropoli. Fotografové Super.cz vyfotili Karla Gotta společně s jeho mluvčí Anetou Stolzovou na pražském letišti na terminálu 3, který slouží jen k soukromým letům.

S Anetou odletěli soukromým tryskáčem směr Berlín, kde se ve večerních hodinách koná slavnostní premiéra nového českého SUV Škoda Kodiaq. Právě Karel Gott bude hlavní hvězdou večera.

"Stálice na nebi populární hudby, která se po dobu mnoha desítek let drží na špičce a v českém prostředí platí za stabilní jedničku. Jméno Karel Gott se stalo svého druhu obchodní značkou, úplně stejně je na tom Škoda Auto," řekl Super.cz tiskový mluvčí Škoda Auto Vítek Pelc. "Těžko najít osobnost, která by lépe symbolizovala český úspěch v Německu než Karel Gott. A těžko najít firmu, která by v Německu lépe prezentovala kompetenci českého průmyslu než Škoda Auto," dodal.

Jak těžké bylo získat Karla Gotta na akci, neprozradil. Každopádně Karel Gott byl hostem už na loňské akci "škodovky" v pražském Foru Karlín a sám řadu let jezdil po Praze ve Fabii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám