Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Hana Mašlíková (41) je od soboty vdanou paní Reinders. Nyní poprvé ukázala svatební fotografie. Ty jsou z dílny fotografa Petra Gebauera, který veselku fotil společně se svojí manželkou Miou.

Na svatbě bylo přítomno na padesát hostů a také velmi početné zvířectvo. Vedle dvou psů Hanky a jejího novomanžela Andrého Reinderse tam měli koně a také lvíče. "Je to fríský kůň, kterého jsem 6 let sama měla, ale před 3 lety jsem ho z nedostatku času prodala. Proto mi kamarádka chtěla udělat radost a objednala mi na tři hodiny půjčení nádherného hřebce stejného plemene," prozradila Super.cz Hanka. "A Andrého kamarád nám od Berouska zase zařídil půjčení měsíčního bílého lvíčete," prozradila.

Ze svatebních fotek, které moderátorka sama viděla poprvé až dnes, je nadšená. "Petr s Miou jsou skvěle sehraní a umí společně zachytit ty nejkrásnější okamžiky tohoto krásného dne," dodala Mašlíková, která byla skutečně nádhernou nevěstou. Svatební šaty sice pořídila v půjčovně, ale speciálně pro ni byly přivezeny ze Španělska a Hana byla první nevěstou, která je oblékla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám