Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V červenci odletěla do Kalifornie nafotit novou kolekci plavek značky Bonds na pláž v Malibu a tohle je výsledek! Třiatřicetiletá Australanka Miranda Kerr zkrátka ani po propustce od Victoria’s Secret nepřestává získávat plavkové kampaně a my se nedivíme. Se značkou přitom Kerr poprvé spolupracovala už v roce 2002!

Nové svěží snímky spatřily světlo světa jen den poté, co se Miranda s téměř měsíčním odstupem poprvé vyjádřila k nahým fotkám svého exmanžela Orlanda Blooma. Snímky, na nichž se zcela nahý producíruje na dovolené po pláži a zároveň obnažený provádí paddleboarding s partnerkou Katy Perry, obeletěly začátkem srpna světová média.

Bloom údajně před jejich uveřejněním exmanželku varoval. „Opravdu se stydím, vznikly nějaké fotky. Jen jsem myslel, že bys o tom měla vědět," omlouval se za choulostivý materiál. Miranda se podle svých slov zmohla jen na jedinou reakci: „Hmm, dobře... Ale na cos myslel? Vážně, na co jsi to myslel?“ Přeci jen, Orlando je otcem jejich pětiletého syna Flynna...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám