Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačku Genny Ciatti známe z mnoha muzikálových produkcí a teď si přibrala další dvě. Není divu. Nedávno si koupila byt a musí splácet miliónovou hypotéku. Takže maká jako o život. Tentokrát jsme ji potkali na zkoušce v Divadle Kalich, kde bude hrát v představení Srdcový král.

"Tady mě vybrali asi proto, že se typově na tu roli hodím. Budu hrát šestnáctiletou romantičku, která je i trochu drzá. Vlastně skoro já, až na ten věk," usmívala se Genny, která už oslavila čtyřiadvacáté narozeniny. "Mám tam takovou hádku s mámou, podobnou scénu jsem už měla i v Dětech ráje, tak se ve mně probudí moje italské kořeny."

Genny se před pár měsíci rozešla s přítelem, který začal hrát fotbal v Německu a bude brát slušné peníze. Nelituje toho, když horko těžko dává dohromady peníze na splácení hypotéky? "To určitě ne, strašně moc mu to přeju, protože fotbal byl vždycky jeho sen. Je výbornej," míní.

"Jsme v pohodě a já mám svoji práci, tak to zvládnu sama. S Dětmi ráje jedeme velké turné po celé republice, Kapka medu pro Verunku bude teď mít pauzu, ale zase se bude hrát na jaře, čeká mě Adéla ještě nevečeřela v Broadwayi, mám činohry, tady Srdcového krále. Na splácení hypotéky snad bez problémů bude," věří.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám