Hlavní obsah
Článek

Při zkoušení nového muzikálu si dvojnásobný držitel divadelní ceny Thálie vždycky pořádně mákne. Nejvíc to na Janu Křížovi bylo vidět po Horečce sobotní noci, kdy v podstatě neslezl z pódia. Nyní zkouší muzikál Srdcový král, kde ztvární opět jednu z hlavních rolí.

"Kila jdou ale rozhodně dolů pomaleji. Horečka byla fyzicky ještě o něco náročnější. Taky je tady pozornost více rozptýlená i mezi ostatní a tancování tady není zase tolik, je tady víc situační komiky a písniček. Ještě bych rád tak kilo a půl zhubl, ale to už je jenom můj pocit, že bych chtěl. Je to jenom pro můj vnitřní pocit, a pak už budu úplně spokojený," svěřil nám.

Honza už dostal dvě prestižní ceny Thálie, tak nás zajímalo, zda má nějakou metu? Třeba aby dosáhl hattricku... "To by byla velká haluz. Ale vůbec nad tím nepřemýšlím. Nepřemýšlel jsem ani nad tou druhou. Rozhodně nezkouším nějaké představení s tím, že bych měl ambici na Thálii, jsem hrozně rád, že mám ty dvě. Ale tahle moje role je krásná, tak se třeba bude líbit," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám