Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manželka držitele Thálie Jana Kříže, muzikálová zpěvačka Marie Křížová, je opravdu krásná a sexy žena. Až ji ale uvidíte v Divadle Kalich v muzikálu Srdcový král, budete si klepat na čelo, že něco takového můžeme tvrdit. Tentokrát jí kostým rozhodně dobrou službu neudělal.

"No, pracovně mi říkají brokolice, moje alternace je řepa. Vám třeba připomínám paní Kadrnožkovou, někomu zase Pelíšky, ještě bych si mohla na silvestra zastrčit za čelenku prskavku," krčila rameny Maruška.

"Sexy tenhle kostým ani nemá být, protože hraju mámu šestnáctileté dcery. Je to ženská, která vzdala život, vzdala chlapy, tohle všechno je jí jedno, tak myslím, že to skvěle odpovídá," mínila. "Ale na konci se pak zase probudím," doplnila.

Maruška tolik stála o roli v Srdcovém králi, že dokonce manželovi řekla, že ještě počkají s miminkem. "Je to tak, ještě o chloupek jsme to posunuli, moje role je nádherná, krásné zpívání, těším se na to a baví mě to, těším se na reakce diváků," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám