Hlavní obsah
Článek

Hokejista Jaromír Jágr (52) je šťastný muž. Přesvědčit se o tom mohli diváci módní přehlídky v rámci finálového galavečera soutěže Žena regionu 2011. Hvězdou přehlídky byla totiž jeho dlouholetá přítelkyně Inna Puhajková (38), která předvedla v extrémně minišatech své krásné nohy.

Inna Puhajková Jaromíra Jágra, který ji zatím nepožádal o ruku, sice nejspíš ještě nepřesvědčila o svých kvalitách, ostatní muži na ni ale mohou oči nechat. Přítelkyně slavného hokejisty totiž nevypadá úchvatně jen na mole, ale o jejím vytříbeném vkusu se nedá pochybovat ani v civilu. Puhajková se ale přiznala, že zatímco Jágr hrál v Rusku, ona mu tam byla oporou. Do Spojených států, kam byl její partner draftován, se stěhovat nebude.

„Zatím to v plánu nemám. Budu v Česku, kde mám hodně práce. Jarda bude za oceánem hrát hokej. Uvidíme, jak to bude do budoucna,“ nechala se údajně slyšet modelka. Jarda by měl být ale v pozoru. Inna se totiž již několikrát v minulosti nechala slyšet, že je připravená na manželství. On se ale ještě nevyjádřil. Taky by se mohlo stát, že se místo něj vyjádří jiný modelčin obdivovatel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám