Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Během módního svátku Mercedes-Benz Prague Fashion Week to na mole nebude pouze o mladých éterických kráskách, ale na své si přijdou také ženy. Po roce a půl od své poslední návštěvy se na přehlídkové molo pražského týdne módy vrací modelingová hvězda světového formátu Filip Hrivňák.

Historicky nejúspěšnější slovenský model, který letos předváděl pro nejzvučnější módní značky, jako jsou Givenchy, Giorgio Armani, či Dolce & Gabbana, během své druhé pražské návštěvy obohatí show Lukáše Macháčka. „S Filipem jsme měli možnost se seznámit už během jeho poslední návštěvy pražského týdne módy a naše přehlídka byla jedna z těch, co se mu nejvíce líbila, tudíž jsem rád, že letos si i stoupne na molo jako model," říká Macháček, jehož prezentaci kolekce bude Hrivňák zahajovat i zavírat. GQ model roku 2015 bude také hostem na přehlídce Jakuba Polanky a show Fashion Code by Luxury Brand Management.

Sto devadesát centimetrů vysoký rodák z Košic původně snil o kariéře hokejisty. Poté, co se zranil, odeslal na radu kamarádky své fotky do modelingové agentury a následně se ho ujala jeho dnes mateřská agentura Exit Model Management. Poté, co nafotil obálku francouzské mutace pánského magazínu Vogue, byl katapultován na Olymp světového modelingu.

Reklama

Další články

Načítám