Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už v pondělí se reportérka a moderátorka Karla Mráčková chystá potřetí jako doprovod do první třídy. Po dvou starších synech bude už školou povinnou i šestiletá dcera Karlička. Rozkošná holčička by prý chtěla jednou dělat stejnou profesi jako maminka.

"Snažím se ji nějak zmodifikovat, dávat jí různé jiné návrhy, ale vždycky skončíme u toho, že by chtěla dělat totéž, co dělá maminka, a být na obrazovce," svěřila nám. Synové tuhle tendenci neměli. "Nejstarší Nikola studuje a už pracuje v realitách a Max studuje na osmiletém gymnáziu, teď půjde do kvinty a ještě neví, co by chtěl dělat dál," dodala.

Malá Karla už si něco pro televizi zkoušela. "Ale jen nějaké selfíčko pro TV Nova, to byla ještě maličká, takže se styděla ještě víc, než se stydí teď. Tak nevím, jestli má ty správné vlohy. Já jsem ale taky byla hodně stydlivá, když jsem byla malá. Uvidíme, co se z ní nakonec vyklube," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám