Hlavní obsah
Článek

Moderátorka nováckého zpravodajství Renáta Czadernová si na společenské akce moc nepotrpí. Takže mezi našimi setkáními uplynuly skoro čtyři roky. Tehdy se rozváděla, nyní je s novým partnerem v 6. měsíci těhotenství. "Už nejsem jedna, ale dvě," prozradila nám bez okolků pohlaví miminka Renáta, která zatím přibrala pouhých pět kilo. "Se jmény nebudeme experimentovat. Nechceme žádné exotické, ale ani staročeské," svěřila.

"Termín máme vánoční, 23. prosince, takže jeden dárek pod stromeček je jasný, tedy jestli nebudu přenášet," doplnila. V těhotenství se cítí výborně, nepotrápilo ji ani v prvních měsících. "Měla jsem opravdu štěstí, doufám, že to tak i zůstane, neměla jsem problémy vůbec s ničím," řekla nám s tím, že na obrazovce chce zůstat co nejdéle. Jak v Televizních novinách, tak v magazínu Víkend, podle něhož vznikla desková hra, které šla Renáta za kmotřičku.

Za nového partnera, který je podnikatelem v marketingu, se Renáta zatím nevdala. "Člověk přijde na to, že svatba není úplně všechno. Neříkám, že se už nevdám, ale není to na pořadu dneška. Teď bude miminko a uvidíme, co bude dál," krčila rameny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám