Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Prázdniny skončily, a tak jako každý rok se 1. září poprvé vydaly do školy tisíce prvňáčků. A jsou mezi nimi i děti celebrit.

Do školy poprvé vypravila svého syna Michaela například moderátorka Eva Decastelo, která byla dojatá a měla co dělat, aby se před školou nerozplakala jako želva.

„To snad ani není možné, nedávno to bylo miminko a najedou jde do první třídy. Zatím to vypadá, že je v pohodě, ale já jsem slušně načatá. Takže si opakuju, nesmím brečet, nesmím brečet, nesmím brečet,“ napsala na sociální síti moderátorka. Novopečeného školáka doprovodila do školy i jeho mladší sestra Zuzanka, jež si ještě na studijní povinnosti nějaký ten pátek počká.

Do školních lavic si poprvé sedla také dvojčata moderátorky Štěpánky Duchkové a podnikatele Jana Hrušky Jan a Adam. Rozverní klučinové se prý do školy moc těšili. Teď jen, aby jim touha po studiu vydržela i v příštích letech.

Jedna z našich nejkrásnějších modelek Klára Kováčová Medková vedla sedmiletého syna sice už do 2. třídy, ale v jiné škole. „Radek přestoupil do nové školy, tak se těší na nové kamarády a nové zkušenosti. Mám trochu obavy, aby vše zvládl, ale věřím, že se mu tam bude líbit," dodala.

Reklama

Další články

Načítám