Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak tahle patnáctiletá brunetka pojede reprezentovat Českou republiku na světovou soutěž Elite Model Look. Patnáctiletá studentka gymnázia Jana Tvrdíková, která miluje tenis a jejím největším koníčkem je sport, byla nadšená. A nás zajímalo, zda jde o shodu jmen, anebo je opravdu příbuzná s bývalým ministrem obrany a politikem Jaroslavem Tvrdíkem? "Ano, jsem jeho dcera," potvrdila nám.

S modelingem vítězka teprve začíná. "Jsem začátečnice, tahle soutěž pro mne byla první větší modelingovou zkušeností," svěřila Jana, která měří 178 cm a má míry 80-62-86,5 cm. Postavu si prý udržuje zdravě. "Samozřejmě že důležité je cvičení o dodržování stravy, ale když si někdy dám kousek čokolády, tak to nevadí," řekla Super.cz a ujistila nás, že nemusíme mít strach, že by ve světovém modelingu propadla bulimii nebo anorexii.

Jazykově prý vybavená je, tak se ve světě neztratí. "Učím se anglicky a německy," upřesnila. Janiným vzorem v modelingu je bývalá vítězka soutěže Barbora Podzimková. "Jak je mladá, tak toho dokázala velmi hodně. A ze světových modelek třeba Adriana Lima," míní.

Rodiče k jejímu úspěchu přistupovali rozdílně, i když ve Španělském sále Pražského Hradu jí tleskali oba. "Myslím, že mi to ještě stále nedošlo. Já jsem byl proti tomu, aby to dělala. Je to starost," neváhal svěřit své obavy současný předseda představenstva fotbalového SK Slavia Praha Jaroslav Tvrdík. Jeho manželka se z dceřina úspěchu radovala mnohem víc.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám