Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak tomu se opravdu říká test vztahu. Modelka Taťána Makarenko (34) si letos s partnerem, hokejistou Zdeňkem Bahenským, neužila ani pár romantických dní na dovolené. Místo toho přítele vláčí po soustředěních svojí soutěže krásy Miss Face, kde může potkávat spoustu krásných mladých žen.

Táňa sice letos se svými finalistkami nepojede před finále na soustředění k moři, zato jim ale dopřává nácvik na slavnostní večer neskutečně často. "Od 1. května, co máme finalistky vybrané, se vidíme skoro každý víkend. Takže teď, v Krkonoších, jsme už asi na patnáctém soustředění. Do finále 1. října nás čekají ještě asi tři," marně počítala Táňa.

"Doufám, že s námi holky strávily krásné léto, že z toho měly dobrý pocit, samy se ještě víc vypracovaly, měly zážitky. Dostaly spoustu dárků, které by taky jen tak nedostaly. Každopádně jestli se těší, až bude po finále a budou vybrané ty nejlepší, to samozřejmě nevím. Je to 7. ročník soutěže, chceme být čím dál lepší a dělat další ročníky," dodala.

Nás ovšem samozřejmě zajímalo, co na její vytížení kvůli Miss Face říká její partner, hokejista Zdeněk Bahenský. V Krkonoších s Táňou každopádně byl, a pro finalistky byl postrachem, protože hodně řešil jejich fyzičku. "Byl na všech soustředěních, protože je máme sportovně laděná. Zaběhá si, zacvičí a tak dále. Je s námi také z důvodu, že je teď v Čechách, tak spolu aspoň trávíme čas," vysvětlovala.

Na žádost o ruku ale ještě čas nenašel. "To ne. Já nevím, jestli kvůli tomu, že jsou pořád kolem nějaké finalistky. Jsou to mláďata, tak nevím, jestli je to vyloženě konkurence. Máme toho strašně moc. Až to bude, tak to bude. Na jednu stranu je dlouhé čekání zbytečné a občas se to nevyplácí. Tak snad po finále, na Vánoce anebo příští rok. Ale zatím se nic nového neudálo," uzavřela Táňa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám