Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Poslední 3 dny zbývají z tradičního zářijového Slevobraní v e-shopu MT nábytek. Co do konce nevídané slevové akce ještě stihnete? Třeba objednat si báječný jídelní set zlevněný o 9 613 korun, rozkládací sedačku s křeslem levnější o 11 269 korun nebo atraktivní ložnici se slevou dokonce 15 183 korun. Nebo některý z dalších více než 9 400 modelů nábytku za super ceny. Neváhejte, čekají jen na vás.

Pusťte se do toho bez zábran. Bytelná postel s třetinovou slevou vydrží hodně

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Stabilní konstrukce, atraktivní provedení či moderní odolná povrchová úprava se snadným čištěním a údržbou. To jsou jen některé z předností manželské postele Montes 1, která potěší všechny divochy i spáče. Zvolte si barvu dekoru, v samostatné kategorii e-shopu si vyberte matraci vyhovující vaší postavě a těšte se na dosud nepoznané noční zážitky. Výhodný nákup! Dříve za 5 176 Kč.

Moderní, praktická a za neuvěřitelnou cenu - stěna, jakou toužíte mít doma i vy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Parádní pokoj uděláte z každého obýváku díky obývací stěně Sabrela. Jednotlivé části doma rozmístíte podle vlastního uvážení, na prostorné TV skříňky se vejde hodně široká obrazovka a vhod vám přijdou i rozmanité úložné prostory. V nabídce najdete 2 barevné varianty dekoru a na přání vám do vitrín dají také barevné osvětlení na ovládání. Super tip pro letošní podzim. Dříve za 9 276 Kč.

Zařiďte si jídelnu podle představ. Ze 155 barevných variant si zaručeně vyberete

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Šest lidí se pohodlně nají u stolu jídelního setu Rostislav, který bude 100 % pasovat i do vaší domácnosti. Na výběr totiž máte ze 155 kombinací moření dřeva s čalouněním židlí. To navíc zvolíte z látky nebo ekokůže. Základnu židlí a stolu tvoří poctivý bukový masiv, rozkládací deska je z odolného lamina, které snadno očistíte. Skvělé hodnocení zákazníků mluví za vše. Dříve za 16 403 Kč.

První dojem je nejdůležitější. Tak oslňte návštěvy parádním nábytkem hned v předsíni

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nanejvýš šikovného pomocníka získáte pořízením předsíňové stěny Marta, díky jejímž úložným prostorům a věšákům budete mít všechno potřebné kdykoliv při ruce. Potěší vás i moderní povrchová úprava, ze které lehce uklidíte každou nečistotu. Podle potřeby si zvolte pravé nebo levé provedení i barvu dekoru a mějte v předsíni pořádek jednou pro vždycky. Dříve za 4 066 Kč.

Už jste byli na Slevobraní nábytku? Okoštujte 9 400 vzorků levnějších až o 65 %! Akce končí 7. září

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pospěšte si na veliké Slevobraní u MT nábytek a ušetřete spoustu peněz při zařizování domácnosti. Těšte se na více než 9 400 modelů nábytku v rozličných tvarech, barvách i provedeních a se slevami až 65 %. Vyberete si i vy, zvlášť, když vám přidají spolehlivou a včasnou dopravu, výhodné splátky nebo možnost vrátit zboží až do 45 dnů. Tak neotálejte, na extra výhodné nákupy máte už jen 3 dny.

Další články

Načítám