Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Shannen Doherty (45) pojala svůj boj s rakovinou prsu statečně, ale zároveň až nečekaně otevřeně. S veřejností se nezdráhá podělit o velmi intimní a emotivní snímky mapující průběh její léčby a zároveň z ní plynoucí proměny jejího zevnějšku. Poté, co se minulý měsíc za pomoci maminky a kamarádky dobrovolně zbavila vlasů, nyní sdílela fotografie z prvního dne chemoterapie.

Představitelka Brendy ze seriálu Beverly Hills 90210 a Prue z Čarodějek s rakovinou bojuje už rok, ale až tento měsíc nastal moment, kdy herečka započala léčbu chemoterapií. U jejího nemocničního lůžka ji podporuje manžel, fotograf Kurt Iswarienko. Ten svou ženu láskyplně líbá na hlavu. „Rakovina má mnoho tváří. Tohle je jedna z nich. První den chemo s manželem po mém boku. 10. srpna 2016,“ napsala herečka k černobílé fotografii.

To ale nebyla jediná vzpomínka na onen den. Doherty uveřejnila i snímek, na němž jí její oblíbená sestra jménem Dawn obsah injekční stříkačky aplikuje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám