Hlavní obsah
Článek

V Riu Josef Dostál (23) dokázal, že ve svém oboru patří mezi světovou špičku, ale jízdou na kajaku jeho dovednosti nekončí. V dnešní Show Jana Krause předvede, že po mamince kromě sportovního ducha podědil i hudební sluch.

Na olympiádě v Brazílii Josef Dostál k bronzu z Londýna přidal rovnou dvě medaile. Na kilometrové trati získal stříbro a další bronz vybojoval na čtyřkajaku společně s Lukášem Trefilem, Danielem Havlem a Janem Štěrbou. „My to máme krásně rozdělený po 250metrových intervalech. Vždycky jenom jeden jede tu 250 a ostatní mezitím jen dělají, jako že jedou,“ pobaví publikum kajakář, který vzal na natáčení celou posádku a Jana Krause zasvětil do tajů své disciplíny.

Držitele tří olympijských medailí doprovodila i jeho maminka Eva Emingerová, která jej od dětství vedla ke sportu. Bývalá československá volejbalová reprezentantka dala později přednost hudbě a nyní působí jako jazzová zpěvačka. Jejího syna možná čeká podobný osud a po skončení profesionální dráhy také vsadí na svůj hlas. Se svými 203 centimetry by byl v hudebním šoubyznysu nepřehlédnutelný. O tom, jak mu to s maminkou ladí v písni What a Wonderful World z repertoáru Louise Armstronga, se můžete přesvědčit na videu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám