Hlavní obsah
Článek

Olympionik, pětibojař David Svoboda, si užívá volno. A jak jinak než aktivně. S finalistkami a týmem soutěže krásy se vydal na pěší výstup na Sněžku. "Jsem strašně rád, že už mám po sezóně a mám čas dělat jiné věci než pořád jenom sportovat, trénovat a závodit. Tak je příjemné užit si takhle procházku v přírodě a příjemné společnosti," ohodnotil výstup na českou nejvyšší horu.

Jak tedy volno David tráví? "Mám teprve čtvrtý volný den, takže ty dva z toho jsem strávil v Krkonoších a obdivoval krásy přírody, to bylo vždycky moje. A v příštích dnech mě čeká spousta setkání s lidmi, na které nemám přes sezónu čas. Je přede mnou hodně oslav a odpočinku," zahajuje Svoboda mejdanovou sezónu.

Zajímalo nás samozřejmě, jak se mu líbilo v Riu. "Je pravda, že po londýnské olympiádě byla ta v Riu trochu krok zpátky, ale to se dalo v Brazílii čekat, takže nás to nepřekvapilo. Ale myslím, že spousta sportovců už se těší do Tokia. Nejenom na sushi, ale i na všechno ostatní. Určitě to bude krásná olympiáda, ale pravděpodobně už beze mne," svěřil.

Tím nás trochu šokoval, protože ve svých jednatřiceti by ještě jednu olympiádu zvládnout mohl. "Starý na to nejsem, ale uvidím, jestli budu mít pořád stejné priority jako teď. Myslím si, že už přijde čas změny. S tím souvisí i vaše otázka na to, jestli mám holku. Já jsem na holky neměl nikdy moc čas. Jsem jeden ze sportovců, kteří to nedokázali úplně ideálně skloubit, ten vrcholový sport a osobní život. Těším se na to, až začnu žít trochu jinak," přiznal a se smíchem připustil, že mezi děvčaty z Miss Face by si přítelkyni vybrat dokázal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám