Hlavní obsah
Článek

Romantické vyznání lásky během nedělního udílení cen MTV Video Music Awards před tisíci lidí v publiku a milióny u televizních obrazovek udělalo na zpěvačku Rihannu (36) dojem. Došlo k němu během předávání ceny Michaela Jacksona za průkopnický přístup, kterou přebírala z rukou rappera Drakea (29). S ním ji pojí zvláštní vztah, už několik let spolu nahodile tvoří a netvoří pár. Momentálně to ale mezi nimi prý začíná být vážné.

Drake ve své oslavné řeči na barbadoskou hvězdu mimo jiné zmínil, že ji miluje od svých 22 let. Rihanna posléze svého ctitele odměnila polibkem a objetím. Po jeho boku strávila celý večer i následující afterpárty, ze které spolu rovněž odcházeli. Podle zdroje z jejich okolí nyní ‚rozhodně tvoří pár‘.

„Nikdo ve skutečnosti neví, jak dlouho spolu oficiálně chodí, ale prostě se rozhodli nechat věci plynout, než aby se před každým skrývali. Jsou šťastní,“ sdělil zdroj pro Entertainment Tonight.

Na afterpárty po cenách MTV byli prý nerozluční. „Přišli spolu a téměř celou noc si stáli po boku. Byl k ní tak pozorný. Nespustil z ní oči. Byli si hodně blízcí, objímali se a on ji líbal na krku,“ dodal očitý svědek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám