Hlavní obsah
Článek

Francouzská herečka Sophie Marceua v listopadu oslaví padesátiny, ale figuru má stejně dokonalou jako v bondovce Jeden svět nestačí, již s Piercem Brosnanem natočila už před 18 lety. Není divu, že okouzlila i výrazně mladšího muže, s nímž si užívala něžnosti na ostrově Capri.

Francouzská herečka se v roce 2014 po sedmi společných letech rozešla s kolegou Christopherem Lambertem, ale dvojnásobná maminka příliš dlouho sama nezůstala. Sophie prožívá lásku se šéfkuchařem Cyrilem Lignacem, který je sice o 11 let mladší, ale pokud jde o tělesné kvality, herečka je na tom podstatně lépe.

Nový přítel filmové hvězdy totiž nezapře, že jeho oborem je gastronomie, což se nejvíce projevilo na jeho břiše. Marceau, která má se dvěma dalšími expartnery jednadvacetiletého syna Vincenta a čtrnáctiletou dceru Juliette, se naopak může pochlubit dokonale pevnými křivkami, takže vzájemný věkový rozdíl není znát.

Zamilovaný páreček na dovolené vzájemnou náklonnost netajil. Sophie a Cyril si užívali něžnosti na jachtě a herečka se dokonce dočkala i polibků na ňadra, během nichž ruka mladšího milence šmátrala pod její blůzkou...

Reklama

Další články

Načítám