Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po delší pauze se objevila ve společnosti sympatická finalistka České Miss Michaela Hávová, která pro mnohé patřila k favoritkám letošního ročníku. Na prezentaci nového parfému značky Avon s názvem Life by Kenzo Takada ji vyvedla kolegyně Natálie Kotková.

Míša si pochvalovala, že díky účasti v soutěži krásy si nemůže stěžovat na kšefty v modelingu a i o prázdninách byla v pracovním zápřahu. Dovolená ji tak teprve čeká. Má to ale jeden háček. „Chystáme se s rodinou na deset dní do Španělska na Costa del Sol. Zrovna dneska mi ale máma poslala zprávu, že na tomhle místě u břehů viděli žraloka,” kroutí hlavou modelka, která hýří černým humorem. „Je to smutný, protože jedeme celá rodina, já s rodiči a teta s přítelem z Irska. Naživu zůstane jen brácha, který zůstává v Čechách,” smála se Míša. „Naše rodina je naštěstí hodně hlučná, tak si myslím, že toho žraloka vyžene,” směje se.

Sympatická blondýnka sice miluje zvířata, což se projevilo například během soustředění finalistek v Thajsku, kam přivezla několik kilo granulí pro zatoulané pejsky, žraloky ale pochopitelně nemusí. „Už od dětství se toho děsím. Mám takovou fobii, že si i v bazénu kontroluju, jestli tam něco nebezpečného neplave,” uvedla Hávová.

Reklama

Další články

Načítám